Et spændende univers hos Atelier du Noir.
Århus, Badeværelse, Soveværelse, Stue, Til dig

Nordic noir fra Atelier du Noir

Et spændende univers hos Atelier du Noir.

Et spændende univers hos Atelier du Noir.

Atelier du Noir er et århusbaseret firma, der er startet som et instagram-firma. Først blev der købt lidt for sjovt, men der er blevet travlt i den ultralækre shop. Der ligger mange projekter i støbeskeen, og det nyeste er nok det nyåbnede showroom samt webbutik. En skøn blanding af tilbehør til både mig og min bolig. Nøje udvalgt, ja næsten kuraterede af ejeren Gitte Tang selv. Gitte har en fin fornemmelse for stilen Nordic Noir. (Også brugt når det kommer til nordisk krimier, ikke at forveksle.)

Der vises en livsstil, hvor nydt møder gammelt, de rå overflader møde forfinede detaljer, blanke overflader og det mørke univers understreger stilsikkert alle billederne. Nyd hendes billeder på Instagram, og lad dig inspirere til det mørke univers.

Du kan selvflgelig også invistere i et af de møg-lækre halstørklæder og de smukke smykker, og leve Nordic Noir stilen helt ud. Webshoppen er et godt sted at starte, men ellers er showroomet i Risskov også et besøg værd; Nordre Strandvej 26.

– Monica Weidemann

atelier8 atelier7 atelier6 atelier5 atelier4

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar ATELIER DU NOIR 15. september 2015 at 9:14

    1000 tak for de pæne ord Monica.

  • Skriv en kommentar