Den flotteste opbevaring jeg længe har set!
Soveværelse, Stue

Kristina Dams møbler

Den flotteste opbevaring jeg længe har set!

Den flotteste opbevaring jeg længe har set!

Først kendte man hende for at lave en serie grafiske billeder fra møbelarkitekten Finn Juhls hus. De blev super populære, blev omdelt med Bolig Magasinet. Så kom der en plakatserie med fotograferede planter, som jeg tidligere har omtalt og også selv har en variant af derhjemme. Jeg var vild med det lette udtryk, fornemmelsen af dis og uklarhed.

Så gik Kristina Dam på jagt mellem gamle “uddøde” møbler; rygebord, avisholder, indendørs blomsterkasse m.fl. Det er blevet til en ny række møbler, som jeg synes er super skønne.

Magasinbordet er lavet af eg, kanvas, messing og marmor. Mange læser efterhånden deres aviser online, så holderen er mere tiltænkt magasiner, som mange af os stadig elsker at sidde med i et fysisk eksemplar. Pris fra kr. 3000,-

Men jeg har tabt mit hjerte blomsterkassen. En aflang trækasse med mulighed for at skyde en siddeplade/låg frem og tilbage, så man kan bruge kassen til rod og toppen til at stille pæne ting på. Jeg har en ting med opbevaring. Både store og små æsker. Og denne er et pragteksemplar på én af de store. Pris kr. 5.600,-

Men jeg kan godt nøjes med ét af de der sjove spejle til væggen… Den er sjov, og får mig til at reflektere over spejlinger og bliver et helt lille kunstværk. Pris kr. 800,-

Eller skrivebordsordneren…

– Monica Weidemann

Planter i tåge - her i kortstørrelse.

Planter i tåge – her i kortstørrelse.

Desk top organizer - fås i 2 varianter.

Desk top organizer – fås i 2 varianter.

Den klassiske magasinholder i en moderne udgave.

Den klassiske magasinholder i en moderne udgave.

Lille spejl på væggen der...

Lille spejl på væggen der…

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar