Kæmpe vægkalender med kraftige filofax systemkalender-referencer. Jeg takker den yndige fru Riisom for at have ageret håndmodel på dette billede.
Tilbehør til bolig

Kæmpekalender

Kæmpe vægkalender med kraftige filofax systemkalender-referencer. Jeg takker den yndige fru Riisom for at have ageret håndmodel på dette billede.

Kæmpe vægkalender med kraftige filofax systemkalender-referencer. Jeg takker den yndige fru Riisom for at have ageret håndmodel på dette billede.

Jeg mindes min fars systemkalender fra jeg var barn. Jeg kan ikke huske mærket, men det kunne meget vel godt være en Filofax. Hvert år til nytår, blev indmaden skiftet ud – nye sider til det nye år. Jeg var ret imponeret over den lækre læderindbinding. Måske det lagde grundlaget til min kærlighed til læderindbundne notesbøger?

Men der var nu noget over de skemaer, der var i sådan en kalender. Jeg elsker at alt er digitalt på min telefon og computer nu, men der er nu noget over en gammeldags kalender. Derfor forelskede jeg mig også med det samme i den store væg-kalender fra Year Calendar, da jeg så den på Formland. Det er som en side fra min fars hedgangne kalender har fået vokseværk. En slags retro, der er vokset ud af af den oprindelige idé, og nu har fået en ny berettigelse.

Jeg overvejede om man skulle sætte kalenderen i en ramme og så skrive aftalerne uden på glasset med en tus. Men på en eller anden vis, så synes jeg det er federe at man kan se at der skrives med forskellige kuglepenne/tusser/blyanter, da de giver et mere oprindeligt og originalt udtryk. Det understreger bare endnu mere fornemmelsen af en side Filofaxen har fået vokseværk.

Den er designet af svenske Studio E.O. som også laver andre sjove ting, f.eks. lysestager i hverdagsobjekter; kageform, styrthjelm mm. De har en sjov og finurlig tankegang, som jeg er meget forelsket i.

På Year Calendars hjemmeside har du mulighed for at købe flere størrelser samt varianter af kalenderen. Herunder også en kalender der løber over 3 år. Pris fra ca. € 17,-

– Monica Weidemann

kalender2 kalender3 kalendeer4kalender7 kalender6 kalender5

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar