Køkken

ETSY: kagerulle med mønster

heste1Hvis du ikke allerede kender ETSY, så tillad mig at præsentere dig for det. ETSY er stdet, der har alt det du ikke har brug for, alt det du ikke kan leve foruden, alt det så du har lyst til at give i en hadegave samt en masse andre ting. Og det må siges at være en del. Nu er kategorierne dog ikke listet på samme måde som jeg gjorde. De er mere ala, HOME, JEWELRY, osv. Men du kan indtille din søgning af ting til at være “lokalt” fra et ønsket område. Det kunne være man havde lyst til at shoppe lutter hollandske ting, eller kun danske producenter. Mange af tingene er unika, da det er et skønt mix af små designvirksomheder samt mindre butikker der sælger deres ting. Noget er genbrug og andet er netop fremstillet.

Udover en masse skrammel, så er der også nogle guldklumper. I denne uge skal jeg hver dag præsentere jer for én af disse ting, som jeg har svært ved at leve foruden. Noget mere nyttigt end andet…

Dagens ting er kagerullen, der laver mønstre i dejen når man ruller den ud. Se nu skal jeg ikke kunne sige om mønsteret fortsætter med at blive i dejen efter bagning. Men jeg synes idéen er super sjov! Kagerullen kommer fra polske HousemateArtist og er i birketræ. Den fås i flere varianter, men jeg er helt klart til denne med heste. En sand must have i køkkenet…

– Monica Weidemann

heste3 heste2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar