Grøn sten med guldkant. Når coasters ikke bare skal være en reklameølbrik.
Køkken

ETSY: Coaster af grøn sten

Grøn sten med guldkant. Når coasters ikke bare skal være en reklameølbrik.

Grøn sten med guldkant. Når coasters ikke bare skal være en reklameølbrik.

Vil jeg få dem brugt, hvis jeg havde dem? Bruger du dem? Altså de dersens små brikker man lægger på bordet og stiler sin kop/glas på så det ikke laver mærker fra det der evt måtte løbe af væske ned af siden – det kunne være kondensvand. Hvis man har et råt træbord, så kender man måske problemer med glas der efterlader mærker. Men de der brikker hedder coasters – mon der er et mere dansk ord for dem?

Nåh, men tilbage til min første overvejelse; Vil jeg få dem brugt, hvis jeg havde dem? Det ville jeg nok, når nu de er så hammer-smukke som disse i grøn sten. De kommer fra amerikanske lilpengeeGems og kan fås med enten guld eller sølv kant. Se lige farveudvalget; pink, blå, grøn, lilla, brun… Selv om jeg ikke skulle få dem brugt til at sætte mit vandglas på, så ville jeg helt sikkert få dem brugt til at ligge til pynt.

– Monica Weidemann

sten2 sten3 sten4 sten5 sten6

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar