Et smukt og enkelt bordspejl fra Nicolas Oldroyd.
Indretning, Tilbehør til bolig

Bordspejl fra NO

Et smukt og enkelt bordspejl fra Nicolas Oldroyd.

Et smukt og enkelt bordspejl fra Nicolas Oldroyd.

Jeg har taget mig selv i flere gange på det sidste at kigge efter spejle. Måske jeg ubevidst er på jagt efter noget nyt? Jeg synes det kan give en spændende effekt i rummet; spejle kan få små rum til at virke større og give dybde. Man kan lege med store spejle, f.eks. for enden af en gang, så gangen kommer til at se længere ud eller man kan sætte mange små op på en væg, så man bruger dem som en gallerivæg med mange små (spejl-)billeder.

Eller man kan bruge Nicholas Oldroyds fine bordspejl og stille det som en lille skifteramme. Det vil genspejle omgivelserne, være et blikfang i et lille stilleben og/eller reflektere lyset fra rummet. Man kan naturligvis også stille det i nærheden af make up-pungen, så man har det ved hånden når krigsmalingen skal lægges…

Spejlet er i samme stil som hans berømte lysestage, vi tidligere forærede til en læser. Stativet er helt enkelt og spinkelt, men dermed har Nicholas også skabet alt unødvendigt væk i sit design. Jeg synes det er skønt! Dets enkle udtryk og nøgne udtryk gør det muligt at bruge i den meget minimalistiske indretning, men også i et modspil til et stilleben på et bord med f.eks. en plante, lysestage, en krukke o.lign. Spejlet fås i 2 størrelser og med en sort pulverlakering eller i messing.

Pris fra kr. 299,-

– Monica Weidemann

Et nyt must have fra Nicolas Oldroyd.

Et nyt must have fra Nicolas Oldroyd.

Fås i 2 varianter.

Fås i 2 varianter.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar