Tapet fra Paradisco Productions og Tapetforum.
Indretning, Tilbehør til bolig

Et Paradiscotapet

Tapet fra Paradisco Productions og Tapetforum.

Tapet fra Paradisco Productions og Tapetforum.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er svært begejstret for Tina Rud aka Paradisco Productions flotte værker. Én af mine favoritter er den med blækklatterne. For det første så tænkt kreativt både i form af størrelse og i form af lyddæmpende materialer. Noget andet er at man nu kan tapesere en hel væk med hendes flotte mønstre. Spørgsmålet er om det er mest til romantiske bladranker Leaves, blæk i form af Ink, eller en helt tredje. I alt har Paradisco Productions og Tapetforum lavet 5 tapeter der beløber sig på ca 295,- pr kvm – eller ca 12,- pr meter.

Det er nemt at dekorere med tapet, og bliver man træt af det, kan det males over eller sættes noget andet op. Tapet er en super effekt i f.eks. et aflangt rum, eller i et showroom/ butik. Min erfaring er at det er bedst at der er lidt plads til at man kan se tapetet. Undlad derfor at plastre den nytapeserede væg til med en masse billeder. Så får du ikke den fulde udbytte af tapeteffekten.

Er du i tvivl om din stue/rum kan bære en omgang tapet, er du velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning: mowedesign@gmail.com Vi rådgiver og giver indretningshjælp både ved besøg samt via mail.

– Monica Weidemann

Leaves

Leaves

Ink

Ink

Tapet kan bruges til at skabe fokus på et område i en butik, eller rumdybde i en stue. Rummets form og størrelse samt møblement er afgørende for hvilken type tapet man skal vælge. Er du i tvivl, så kontakt os.

Tapet kan bruges til at skabe fokus på et område i en butik, eller rumdybde i en stue. Rummets form og størrelse samt møblement er afgørende for hvilken type tapet man skal vælge. Er du i tvivl, så kontakt os.

Bliver du træt af din væg med tapet, så kan du nemt sætte noget andet op eller male det over.

Bliver du træt af din væg med tapet, så kan du nemt sætte noget andet op eller male det over.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar