Champagne Pony Clubs eget design - skærebrætter formet som hvaler.
Tilbehør til bolig

Champagne Pony Club – valgt med hjertet

Champagne Pony Clubs eget design - skærebrætter formet som hvaler.

Champagne Pony Clubs eget design – skærebrætter formet som hvaler.

Der er en ny og meget interessant “spiller” på butiksbanen; Champagne Pony Club. De er shop og webshop med adresse i Ebeltoft. De vægter originalt design og kvalitet højt. Og det må gerne blive lavet tæt på deres matrikel. Ebeltoft vrimler nemlig med dygtige håndværkere og kunstnere; glas, træ, keramik mm. Men lokalt design er ikke et krav. De udvalgte design i butikken er valgt med hjertet, og kærligheden til design kender ikke til landegrænser. (Jep, det lød lidt corny, men det er jo rigtigt!)

Butikken mixer vintage med nyt design, da de mener boligen har brug for begge dele. Samspillet mellem det nye og gamle skaber en unik energi og giver boligen et mere personligt udtryk. På den måde afspejler hjemmet i højere grad, hvem der bor der. Man kan købe design, men ikke stil.

Champagne Pony Club siger selv:

De designs som kommer i butikken er udvalgt med hjertet og efter hvad vi selv bor og omgiver os med.

Kommer du forbi deres butik, så besøg dem, men ellers er webshoppen bestemt også et besøg værd. Følg dem gerne på Instagram, da de løbende lægger butikkens nyheder op her.

– Monica Weidemann

Kin er en serie af fyrfadsstager i forskellige former, som er designet af studio Claessen Koivisto Rune. Lysestagerne er fremstillet i massiv messing, med en poleret inder- og yderside. Fås som et sæt med 3 eller 5 stk.

Kin er en serie af fyrfadsstager i forskellige former, som er designet af studio Claessen Koivisto Rune. Lysestagerne er fremstillet i massiv messing, med en poleret inder- og yderside. Fås som et sæt med 3 eller 5 stk.

Louise Gaarmann er en dansk keramiker, som bor og skaber sine keramikskulpturer i Aarhus. Værkerne er en del af hendes serie Robes & Knots, som er reblignende skulpturer i ler som hun blander med lavasten, hvilket giver en smuk overflade.

Louise Gaarmann er en dansk keramiker, som bor og skaber sine keramikskulpturer i Aarhus. Værkerne er en del af hendes serie Robes & Knots, som er reblignende skulpturer i ler som hun blander med lavasten, hvilket giver en smuk overflade.

Klapstol fra 1970'erne med fransk flet. Stolene er lavet med stel i bøgetræ og fransk flet på både sæde og ryg - alt flet på alle stole står 100% intakt.

Klapstol fra 1970’erne med fransk flet. Stolene er lavet med stel i bøgetræ og fransk flet på både sæde og ryg – alt flet på alle stole står 100% intakt.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar