Min yndlingshåndcreme!
Til dig

Min nye yndlings håndcreme

Min yndlingshåndcreme!

Min yndlingshåndcreme!

Det er som regel i perioder at jeg har brug for lidt ekstra fedt til hænderne. Nu har jeg lige haft fornøjelsen af en campingtur, hvor der er blevet vasket en del op i hånden (er meget glad for min opvasker til daglig). Det betyder at huden er kommet til at klø lidt og ikke føles så rar, hverken at røre ved eller at “have på”.

Jeg fandt derfor min håndcreme fra L:A Bruket (Lilla Bruket) frem, som jeg fik for et par måneder siden. Allerede den gang nød jeg duften meget. Og bare efter en enkelt gang kan jeg mærke en forskel. De sommertørre albuer fik også en omgang med håndcremen. Og så var de også helt utroligt glade bagefter.

Cremen fås med flere forskellige duftnoter (Vildrose, Bergamot/ Patchouli og Salvi/Rosmarin/Lavendel) og koster kr. 135,-

Det er naturlige ingredienser i svenske L:A Brukets produkter og deres sortiment er stort inden for kropspleje. Den økologiske håndcreme fra L:A Bruket er bl.a. lavet på sheasmør og kokosolie. Den er fugtbevarende, blødgørende og beskyttende mod vind og vejr. De eteriske olier stimulerer, varmer og virker sammentrœkkende på hudens overflade.

L:A Bruket laver på bedste low-tech vis hudpleje og spaprodukter af naturlige og højkvalitets ingredienser. Så vidt det er muligt, økologiske.  Med tanke på de naturlige ingrediensers egenskaber, bliver produkterne sammensat, så de er plejende og beskyttende. Produkterne er skabt til det nordiske klima, og passer derfor perfekt til hud, der bliver udsat for de danske omskiftelige vejrtyper, sol, vind og temperaturer.

– Monica Weidemann

Masser af lækre produkter fra L:A Bruket.

Masser af lækre produkter fra L:A Bruket.

Produkterne er lavet til det nordiske klima.

Produkterne er lavet til det nordiske klima.

Flaskernes rustikke og enkle udtryk er smukke at have stående fremme og passer perfekt til det mere mørke nordiske udtryk mange boliger er ved at få.

Flaskernes rustikke og enkle udtryk er smukke at have stående fremme og passer perfekt til det mere mørke nordiske udtryk mange boliger er ved at få.

Jeg kan varmt anbefale håndcremen til tørre hænder og albuer!

Jeg kan varmt anbefale håndcremen til tørre hænder og albuer!

Billeder lånt på Pinterest.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 17. juli 2015 at 20:54

  Jeg har hørt meget godt om den og er simpelthen bare helt vild med designet 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • MoWe design
   Svar MoWe design 19. juli 2015 at 9:53

   Den er super dejlig og efterlader ikke hænderne fedtede.

 • Svar Lisa 26. juli 2015 at 10:50

  Hej Monica. Den må jeg prøve! Har konstant revner i fingerspidserne pga. tørre hænder (bleskift, opvask mv). Kan den bruges til børn også? Kh Lisa

  • MoWe design
   Svar MoWe design 11. august 2015 at 20:54

   Har nærlæst på etiketten nu – kan ikek se nogle restriktioner på brug, så tror fint den kan bruges på dine smukke børn:)

  Skriv en kommentar