Enkel og minimalistisk. Sådan en her vil vores knive gerne hænge på.
Tilbehør til bolig

Kokkens drøm

Enkel og minimalistisk. Sådan en her vil vores knive gerne hænge på.

Enkel og minimalistisk. Sådan en her vil vores knive gerne hænge på.

Når man er gift med en kok så er et køkkenredskab ikke “bare” noget man bruger til at lave mad med eller for den sags skyld gemmer væk og man må på ingen måde gå ned på udstyret. Derfor er det sådan her hjemme, at jeg ofte må overgive mig når snakken falder på hvilken gryde vi skal have næste gang, eller at nu er det på tide at få nye knive da de andre ikke skærer ordentligt.

Så når JEG falder over et køkkenredskab som er fedt, ja så er det som om min mand bliver helt ny forelsket i mig igen og det skete for nylig da vi var på Finders Keepers i Århus.
En smuk, enkel og praktisk knivmagnet faldt i vores øjne. Den ligner blot et stykke træ når den hænger, og selve magneten der skal holde på knivene er skjult bag træet. Samtidig er den punkt magnetisk, hvilket gør at knivene får præcis den samme afstand til hinanden. Dette er både visuelt smukt at se på når knivene hænger, men det gør også at de ikke vil ramme hinanden og de derved ikke vil blive sløve.

Designeren bag er Ninna Kjærgård Nielsen som er designstuderende på Århus arkitektskolen i Århus og hun har ramt noget af det helt rigtige med dette minimalistiske design, da det herved forbliver klassisk og tidsløst.

Magnet ophænget "Wood sticck" fåes i 3 størrelser.

Magnet ophænget “Wood sticck” fåes i 3 størrelser.

Wood Stick fåes i 3 forskellige størrelser.

Wood Stick fåes i 3 forskellige størrelser.

Wood Stick fås i tre længder, og kan ophænge henholdsvis fire, fem og seks knive.
Pris fra 500,-

Vil du købe det fine magnet ophæng kan det gøres her, hvor du også kan læse mere om objekter og se de andre designs Ninna har kreeret.

Du kan følge Objekter Design via instagram på @objekterdesign

– Ida Riisom

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar