Det århusianske isbjerg, fotograferet af Jonas Rask.
Århus, Til væg

Flere fotos, tak!

Det århusianske isbjerg, fotograferet af Jonas Rask.

Det århusianske isbjerg, fotograferet af Jonas Rask.

Jeg kan ikke komme uden om det. Det har bidt sig fast i mig, får mit hjerte til at banke en smule hurtigere. Jeg må eje flere af dem. Det kræver udskiftninger og ændringer. Men så bliver jeg også gladere!

Der er altså noget over fotokunst. Og jeg ser flere nye spændende tiltag. Jeg har netop bestilt flere fotos hos en lokal fotograf, der bruger Århus og omegn som rammen for sine værker. Det er især de sort-hvide eller dem med dis, der fanger mig. Det skal ikke være for pænt. Når jeg vælger de mere sort-hvide af slagsen passer de også fint til de illustrationer og tryk der hænger rundt omkring i boligen. Dem har jeg ikke alle lyst til at skifte ud.

Den lokale kunstner hedder Jonas Rask og han er pt i gang med et fotoprojekt, der løber over 365 dage. Han fascineres meget af det urbanemiljø og detaljer.

Spørg for priser – de kan variere alt efter fotopapir mm.

Foto Factory er et dansk firma, der laver nogle skønne billeder af natur og objekter som pl- Monica Weidemannakater. Lidt pænere i deres udtryk, men med masser af barsk natur.

Pris fra ca. kr. 250,-

– Monica Weideman

By og natur af Jonas Rask.

By og natur af Jonas Rask.

Gadebelysning af Jonas Rask

Gadebelysning af Jonas Rask

Foto Factory: rå bjerge i Kina.

Foto Factory: rå bjerge i Kina.

Foto Factory: Jysk muld

Foto Factory: Jysk muld

Foto Factory: Grene stikker op af sandet.

Foto Factory: Grene stikker op af sandet.

Foto Factory: The Red Cullins, Isle of Skye.

Foto Factory: The Red Cullins, Isle of Skye.

Foto Factory: Hermaness National Nature Reserve, Shetland.

Foto Factory: Hermaness National Nature Reserve, Shetland.

Foto Factory: Spor i sandet

Foto Factory: Spor i sandet

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar