Se set store lampeudvalg his Bekko - de rum ændrer karakter alt efter lampernes placering.
Indretning, Tilbehør til bolig

Tips til belysning

Se set store lampeudvalg his Bekko - de rum ændrer karakter alt efter lampernes placering.

Se set store lampeudvalg his Bekko – de rum ændrer karakter alt efter lampernes placering.

Belysning er alt for nedprioriteret i boligen! Så selv om vi går mod lysere tider, hvor der er mindre brug for tændte lamper, så er det stadig nødvendigt.

Rigtig mange mennesker gør den fejl ikke at have ordentligt læselys ved sofaen og/eller mangler lamper i hjørnerne af rummene.

Når hjørnerne ikke lyses op kommer rummet til at synes mindre. Sørg for altid at have belysning i rummets hjørner. Samtidigt kan højden på lyskilden ændre på rumfornemmelsen. Prøv at tænke på en lampe, der sidder i loftet. Den spreder sit lys over en stor flade, hvilket gør at loftet “løftes”. Lamper, der står lavt på f.eks. et bord og lyder ned ad lægger en dæmper på rummets højde og stemningen i rummet.

Jeg har derfor længe overvejet en lampe, der kunne sidde på væggen i et hjørne bag mit spisebord. Og gerne på en længere arm, så jeg kunne dirigere lyskilden i den ønskede retning. Bekko havde en lampe med et let industrielt udseende, der passer fint ind i køkkenets indretning. Det er House Doctor der har lavet den og den fås i 2 farver og med 2 forskellige armlængder.

Pris fra kr. 819,-

Vær opmærksom på at serien også kan fås både som bord- og standerlampe samt pendel.

Lys i hjørner får rum til at virke større, og jeg kan fornemme en øjeblikkelig forskel. Det er ikke just noget jeg har ligget søvnløs over indtil nu, men stuen synes anderledes. Det er som om at hjørnet er blevet up graderet en smule. Bare på grund af en lampe…

– Monica Weidemann

Min nye lampe fra Bekko.

Min nye lampe fra Bekko.

bekko1 bekko3 bekko4

Sponsoreret indlæg

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Emma 13. maj 2015 at 9:46

  Hej Monica,

  Det er nemlig rigtig, hvor meget den rigtige belysning og de rigtige lamper kan få et rum til at synes større. Jeg har netop renoveret vores stue. Jeg har malet hele stuen hvid, hvor to af væggene før var grå og så har jeg købt nogle rigtig flotte væglamper fra Lampegiganten (https://www.lampegiganten.dk/Indendoersbelysning/vaeglamper), som er blevet opsat i to forskellige hjørner i stuen.
  Rummet synes pludselig dobbelt så stort og meget mere indbydende.

  Godt tip:-)

  Kh Emma

  • MoWe design
   Svar MoWe design 14. maj 2015 at 7:51

   Tak, Emma!

  Skriv en kommentar