Kokoslyset er lavet af palmeolie og dufter mildt af kokos og vanilje.
Badeværelse, Stue, Uderummet

Kokoslys – en hemmelig last

Kokoslys og gode nødder

Nu skal jeg afsløre noget om mig selv, der har taget mig mange år at være åben omkring: jeg har en svaghed for duften af kokos! Det betyder at når jeg kan slippe afsted med at smørre mig ind i en kokosolie, så griber jeg straks chancen!!! Måske det skyldes jeg fik for lidt kokos som barn?

Derfor har jeg et helt utroligt blødt punkt for lysene, der dufter af kokos. Også selv om at det er sådan lidt anno 1980, Ibiza og forfærdelige drinks lavet på Malibu. Jeg kan for det meste skjule det. Normalt holder jeg mig helt fra at købe duftlys. Så slipper jeg for at skulle forklare mig så meget…

Men når nu lysene kommer i skallen fra en kokos, så giver jeg fortabt. MÅ-EJE-MÅ-EJE-MÅ-EJE!

Det er bl.a. norske Dorothea og Regnbuedrops, der har de lysene, som jeg vist må gå i behandling for? Brændetiden for kokoslyset er ca 20 timer og de har en svag duft af kokos med et strejf af vanilje. Selve lyset er lavet af palmeolie og er helt fri for paraffin, animalske olier og petroleum. De eksotiske lys er med sit naturlige udtryk og “indpakning” et fint modspil til de nordiske træsorter og farver i boligen. De vil gøre sig perfekt i en mini spa’en på badeværelset, på terrassen eller på et fad med strandskaller/sand/etc. i stuen. Jeg ser ingen begrænsninger – kun muligheder!

Pris no. kr. 199,-

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar