Denne snack/forret er perfekt både til når man får gæster eller skal hygge selv - få opskrift her.
Opskrifter

Stenbiderrogn på blomkålsblinis

Denne snack/forret er perfekt  både til når man får gæster eller skal hygge selv - få opskrift her.

Denne snack/forret er perfekt både til når man får gæster eller skal hygge selv – få opskrift her under.

Skal du have gæster i weekenden eller har du blot lyst til at forkæle dig selv – så synes jeg helt klart du skal prøve denne lille snack/forret.

Min mand der til dagligt arbejder som kok, fik til opgave at kreere den klassiske Stenbiderrogn på blinis i går aftes da jeg synes vi skulle have noget let og enkelt. Så sammen med et par andre småhapsere og et glas køligt hvidvin nød vi at weekenden snart er på vej.
“Pandekagen” blev dog lidt anderledes – men på ingen måde dårligere da den i stedet blev lavet på blomkål. De gør den blev LCHF som jo er så moderne pt.

Opskriften så således ud – og jeg vil sige med en kok i huset er det ikke altid der følger sådan en opskrift med, så er ret imponeret:-)

Stenbiderrogn på blomkålsblinis – med doubblecreme og rødløg (til 4 prs.)

180 g revet blomkål
4 friske æg
½ tsk fint salt
2½ tsk fiber husk (kan udelades eller putte lidt alm mel i)

Alt dette samles i en skål og røres sammen  – Her efter steges de små pandkager gyldne på en varm pande i klaret smør eller rapsolie.

Stenbiderrognen skal renses hvis dette ikke allerede er klaret af fiskemanden:-)
Herefter tager du skallen fra en citron (rives så fint som muligt) + lidt salt og rører sammen med stenbiderrognen.
Til sidst laver du doublecreme som består af 2 spsk creme fraiche 38% – (vigtig da det er den, ellers får du ikke den rigtige konsistens frem) + 1/2 dl fløde på 38%.
Dette piskes stift og smages til med salt og citronsaft – man kan evt tilsætte purløg.

Herefter anrettes det hele på en tallerken med lidt hakket rødløg.

– Velbekomme

Du kan også finde en fin opskrift på Meyers hjemmeside her

Ida Riisom

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar