Unikatryk og limited editions fra Pernille Folcarelli.
Stue, Til væg

Blade på træer og i bolig

Unikatryk og limited editions fra Pernille Folcarelli.

Unikatryk og limited editions fra Pernille Folcarelli.

Der er ikke kommet så mange blade på træerne endnu. Men der går forhåbenligt ikke så lang tid endnu. Jeg kunne svært godt tænke mig noget varme, forår, rode rundt i jorden (urban gardening), cykle uden handsker osv.

Derfor er jeg også lidt glad for Pernille Folcarellis blade og smukke tryk, der kan give mig smukke blade i boligen året rundt. Hun bevæger sig fra det (fjer-) lette univers i sarte pasteller til de mere kontrasfyldte sort-hvide blade. De kan nemt mixes, så man har flere hængende sammen, eller man kan bruge dem sammen med anden plakatkunst.

Hos os har pigerne på deres værelse en rosa fjer blandet med is fra Froh und Frau samt en ugle fra Marenberg. Jeg har en blå bregne i ramme stående sammen med en stregtegning på gråt papir. Kun når man kender Pernille Focarellis billedunivers, kan man se at de to valgte tryk er fra hendes hånd. Så køb du bare flere når du er i gang, og vær ikke bange for at du bliver en levende udstilling for Pernilles billeder.

Billederne er “spot on” når det kommer til en af tidens store trends håndlavet. Man ser blade og natur som store inspirationskilder i både indretningen og mange andre designs. Og så kan man ikke komme uden om den helt specielle måde, som vi indretter os på i Norden; enkelthed, naturlige materialer, godt håndværk, en lethed og et øje for detaljen. Pernilles billedunivers passer perfekt ind i den sammenhæng.

Billederne er lavet i hånden – trykt på Pernilles egen grafikpresse på hendes kontor. Trykketeknikken hedder monotypi, og trykkene kan variere en smule fra tryk til tryk. Derfor er alle billeder unikaer. Dette forår byder på tryk i sennepsgul, okker, indigo blå og rosa udover flere sort-hvide varianter.

Få en forhandleroversigt her. Ønsker du at følge med i Pernilles arbejde kan du følge hende på Instagram og Facebook.

Sort-hvidt univers.

Sort-hvidt univers.

Bløde pasteller og blåt hængt op med tape og fjer.

Bløde pasteller og blåt hængt op med tape og fjer.

Persille - perfekt til køkkenet!

Persille – perfekt til køkkenet!

pf7

 

pf5

pf4

pf1

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar