En lækker lille gadget fra Kreafunk! For at være helt ærlig så aner jeg ikke om den rigtige betegnelse er en oplader, powerbank, charger, eller noget helt andet. Men hvad gør det når den er smart?!
Til dig

I’ve got the power to charge

En lækker lille gadget fra Kreafunk! For at være helt ærlig så aner jeg ikke om den rigtige betegnelse er en oplader, powerbank, charger, eller noget helt andet. Men hvad gør det når den er smart?!

En lækker lille gadget fra Kreafunk! For at være helt ærlig så aner jeg ikke om den rigtige betegnelse er en oplader, powerbank, charger, eller noget helt andet. Men hvad gør det når den er smart?!

Min telefon bruges meget, som i RIGTIG meget. Den er et arbejdsredskab, som jeg slet ikke kan undvære. Når jeg f.eks. tager på messe (som jeg har været på et par stykker af den seneste måned), så løber jeg tør ved middagstid. Resten af dagen bruger jeg så på at rende i presse loungen for at lade op eller med at lede efter stik, hvor jeg kan få lidt strøm. Det er på ingen måder holdbart. Jeg havde sågar overvejet at udskifte min telefon til én med større batteri, købe et ekstra at tage med eller… Og så var det at Kreafunk viste mig deres nye produkt; en powerbank.

Den ligner en rullesten, er blød at røre ved og du har lyst til at blive set med den. Den oplades, hvorefter den indeholder hvad der svarer til strøm til 3 telefoner. Størrelsen er lille og diskret. Man skulle næsten tro at det var en kvinde der havde designet denne gadget (undskyld, Kreafunk-dudes!!!). Men faktisk er det et kompliment. Majoriteten af kvinder vil gerne have noget pænt og lækkert i vores håndtaske, og det synes jeg denne lille charger er.

De fås i flere grålige nuancer og har en lille læderstrop på siden. Bag på er der en meget diskret knap, der får batteriniveauet på powerbanken til at lyse op. Derudover så er Kreafunk kendt for lækker indpakning og sjove slogans, hvilket denne lille gadget (to har fået; I’ve got the power to charge.

De er lige kommet hjem her efter jul, så de er først ved at ramme butikkerne. Balsalen i Århus, har fået dem hjem i 2 forskellige farver; mørk og lys grå.

Pris kr. 349,-

Design der gør sig godt til rejser - og messer...

Design der gør sig godt til rejser – og messer…

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Camilla Julie 9. februar 2015 at 15:11

  Hold nu op, hvor er den fed! 😀

  Tjek gerne min blog ud lige her:

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  • MoWe design
   Svar MoWe design 9. februar 2015 at 18:10

   De er super fede! MÅ (!!!) simpelthen eje én, meget snart:)

 • Svar Catherine Desmoulins 30. september 2015 at 10:08

  Good morning,
  I own a small Boutique hotel in France. I love your battery, would it be possible to have it in France and sell it in my Boutique?
  Kind regards,
  Catherine

 • Skriv en kommentar