Hjemmelavet magasinholder hos Emma og Nicolai.
DIY, Tilbehør til bolig

DIY: hængende magasinholder

Hjemmelavet magasinholder hos Emma og Nicolai.

Hjemmelavet magasinholder hos Emma og Nicolai.

Så er der lige et sidste indlæg om studenterlejligheden i Odense, hvor jeg var forbi og give idéer til en moderne og billig indretning.

For at understøtte den lette stemning i Emma og Nicolais stue, så undlod vi at sætte for mange ting på gulvet. Ingen kurve til magasiner o.lign. Det kan sagtens komme til senere. Men lige nu var der så meget ubrugt væg, så det var oplagt at udnytte noget af den til en magasinholder.

Grundprincippet er en knage, hvorpå der er viklet/hænger to snore der hver har en kugle bundet i enderne.

Materialer:

Dot knage fra Muuto

Snor, læder eller vokset bomuld. Jeg brugte pga budgettet den voksede bomuld.

Trækugler (store træperler), diameter ca 3-4 cm

Spraymaling, såremt, du ikke har kunne finde sorte kugler

(grillspyd, avis eller lign.)

Først spraymalede jeg trækuglerne. De kom på et træspyd, så de kunne hængetørre. Ligger de på f.eks. en avis og tørrer risikerer man, at kuglerne klistrer fast til underlaget, og får mærker.

Efter trækuglerne havde tørret grundigt (læs instruktionen på dåsen for at se hvornår lak/maling er tørret ordentligt hærdet), satte jeg dem på snor. To stykker snor med en længde på ca 1 meter. I enderne bandte jeg flere knuder oven i hinanden, så jeg sikrede mig at kuglerne ikke kunne glide af snoren.

Derefter er det blot at montere den valgte knage – her var det en Muuto i støvet grøn. Snorene blev viklet rundt om knagen, så de ikke så nemt gled og så var den nye magasinholder ellers klar til at blive taget i brug.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar