Mælkekander fra Dorte Kristoffersen, Helle Hansen, Designletters, Marie Langaa og Hanne Bertelsen.
Tilbehør til bolig

Mælkekander

Mælkekander fra Dorte Kristoffersen, Helle Hansen, Designletters, Marie Langaa og Hanne Bertelsen.

Mælkekander fra Dorte Kristoffersen, Helle Hansen, Designletters, Marie Langaa og Hanne Bertelsen.

Oh ak o ve! Jeg har slået et skår i min mælkekande! Hvordan skal jeg servere mælk til min kaffe fremover? Eller gæsterne? Hvad vil de ikke tænke om mig, hvis jeg må sætte mælkekartonen på bordet? Det kunne jo være, at det er én af de dage, hvor jeg på bedste mest politisk ukorrekte vis ikke har fået købt en øko-mælk…

Må straks have mig valgt en kande!!! Søstrene Grene er altid leveringsdygtige i en lille billig kande, men jeg ved af erfaring at jeg bliver ret glad for at se på noget, der er lagt lidt mere arbejde i, når jeg skal bruge det dagligt (man er vel en designsnob!). Men Søstrene kunne meget vel godt blive tjekket ud, så jeg kan ønske mig en ny kande til min fødselsdag i stedet.

Og hvad skal jeg så putte på ønskesedlen? Jeg har fundet en lille håndfuld, som er mulige kandidater.

1. Lille sky fra Dorthe Kristoffersen. Set hos UNIKA:K, pris kr. 625,-

2. Helle Hansen har en lille kande, der ligner den er lavet af et langt bånd, der lidt sjusket slynger sig op og danner kandeformen. Den fås med og uden hank. Pris kr. 325,-

3. Mælkekande med bogstavet M fra Designletters (M som i mælk, Monica og MoWe design!!!) Set hos Designdelicatessen, pris kr. 149,-

4. Marie Langaas kande med korkprop er først syet op i stof, for efterfølgende at blive støbt i porcelæn. Jeg er vild med kontrasten mellem stoffets folder og den hårde porcelæn. Kontraster, der spiller godt sammen. Pris kr. 450,-

5. Små fine håndlavede mælkekander med celadonglasur fra Hanne Bertelsen – fås i flere farver. Udtrykket er lidt grovere og mere robust end de ovenstående, og blev de eneste jeg valgte med en smule farve til jer. Ikke at jeg er farveforskrækket. Det er blot en tilfældighed. Pris kr. 350,-

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar