Ophæng - DIY og inspiration fundet på Pinterest.
DIY, Tilbehør til bolig

Ny Pinterest-test

Ophæng - DIY og inspiration fundet på Pinterest.

Ophæng – DIY og inspiration fundet på Pinterest.

Så har jeg været i gang igen med at finde en ting på Pinterest, der skulle prøves af i den virkelige verden.

Jeg har set flere der har pinnet ophænget, der ligner en blanding mellem en drømmefanger og et vægtæppe. Jeg sprang derfor på idéen. Indkøb, der skulle gøres: En form for ring og Zpagetti-garn. Man kunne sikkert give sig i kast med at klippe en gammel T-shirt op, læs: det gad jeg ikke denne gang, eller bruge noget rigtigt garn, men jeg synes ikke helt det fik det udtryk, jeg gerne ville have).

Rammen/ringen er en broderiramme (købt i Søstrenene Grene), men den kunne også være af metal fra f.eks. et byggemarked. Diameteren på ca. (…) cm synes jeg passede fint til mit ophæng.

Broderiramme fra Søstrene Grene.

Broderiramme fra Søstrene Grene.

Derefter klippede jeg en lang række snore af Zpagetti-garnet (længde ca. 25 cm).

De blev lagt dobbelt og sat på ringen med en løs knude. (Se billede).

Zpagettigarnet vikles på ramme.

Zpagettigarnet vikles på ramme.

Da jeg syntes der var nok, viklede jeg resten af ringen ind i garnet. I haven havde jeg fundet en gren, jeg synes var flot med lidt mos på. Grenen blev bundet fast på rammen med en tynd tråd, så den ikke er for synlig. Jeg valgte at bruge en gren, der var lidt kroget for at udfordre formen på rammen.

Det lille ophæng gør sig bedst op ad en væg eller et sted, hvor den kan hænge helt frit og dreje lidt rundt.

Samlet pris blev ca. 80,-

Nogle ønsker til mit næste projekt? Du kan evt tjekke mit Pinterest-board med krea-projekter ud for lidt inspiration.

God fornøjelse!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar