Mildred skammel fra monq.
Århus, Soveværelse, Stue

monq’s Mildred

Mildred skammel fra monq.

Mildred skammel fra monq.

monq (jep det skal staves med småt) er det århuianske brand, der står bag den fine skammel Mildred. Bag monq står Monique Consentino, der bl.a. har en baggrund hos TEKO og har det seneste års tid haft meget travlt med udstillinger i ind- og udland.

Og det kan jeg sådan set godt fortså når jeg ser på f.eks. Mildred. Smukt træ, flotte samlinger, en sjov og smart detalje med plaiden, der bruges som pude, men også kan tages af og bruges som en ganske almindelig plaid.

Skamlen vil være perfekt ved mit nye skrivebord!

Smuk og enkel detalje på Mildred - skammel fra århusianske monq.

Smuk og enkel detalje på Mildred – skammel fra århusianske monq.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar