Sengetæpper fra Fabric Copenhagen.
Indretning, Tilbehør til bolig

Hvad juletræet gemte…

Sengetæpper fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper fra Fabric Copenhagen.

Der var utroligt mange lækre ting under dette års juletræ. Bl.a. et sengetæppe fra Fabric Copenhagen. Tæppet har den skønneste bløde velouroverflade og dette tæppe havde en smuk rustrød farve. Men Fabric Copenhagen har et stort udvalg af farver både med og uden en kontrastkant.

Tæpperne synes dejligt luksuriøse og så er jeg en varm fortaler for sengetæpper, da de får  soveværelset til at se lidt mere indbydende ud. De sætter prikken over i’et når der er ryddet op, men giver også karakter og personlighed til soveværelset. Mange danskere foretrækker at holde indretningen af soveværelser helt enkelt, hvilket giver ro i værelset, men det betyder ikke at der ikke må kæles for detaljerne i værelset.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Historien bag starten på firmaet er ganske fin. Annette Egholm er uddannet fra Det Danske Kunstakademi i 1997, og har via rejser forelsket sig i Vietnam. Hun har valgt at adoptere børn derfra og under en efterfølgende rejse med sine børn blev Fabric Copenhagen til. Et lille syværksted blev udgangspunktet for produktion af tæpper og puder.

Annette forsøger altid at finde essensen af livet i alt hvad hun gør. Hun er passioneret når det kommer til livet uanset om det er på hesteryg, sine børn eller når det kommer til firmaet. Mødet med det lille syværksted syntes af være “ment to be”. I systuen/stofsalonen fandtes den samme slags væv, der satte gang i hele Annettes karriere . Efter hun havde endt sin skolegang havde hun invisteret i 5 antikke væve, hvorpå hun producerede tæpper, dækkeservietter o.lign. Det gav hende en forståelse for materialer og produktion hun nyder godt af i samarbejdet med de vietnamesiske systuer.

Følg med på hendes blog, instagram eller facebook, for at se nyheder fra Fabric Copenhagen.

Tæpper, puder, tasker mm. i velour og silke fra Fabric Copenhagen.

Tæpper, puder, tasker mm. i velour og silke fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Sengetæpper i velour fra Fabric Copenhagen.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar