We:Re har flettet julestjerner i genbrugsmaterialer.
Århus, Børn, Stue, Uderummet

En genbrugsstjerne i den mørke vinternat

We:Re har flettet julestjerner i genbrugsmaterialer.

We:Re har flettet julestjerner i genbrugsmaterialer.

Skal man virkelig være med på årets juletrend, så skal du anskaffe dig en stjerne ala dem man møjsommeligt sad og sloges med på fritidshjemmets tilbage i 1980’erne (jep, så gammel er jeg). Det er i hvert fald sådan at jeg husker det. Hånden på hjertet; jeg har ikke gjort det så meget siden. Til gengæld har jeg set mange flotte udgaver denne jul.

Én af de absolut flotteste jeg har set er We:Res stjerne, der er flettet i en gammel lastbilpressening. Jeg er vild med at det grove og rå materiale bliver skabt om til den flotte og mere forfinede stjerne. Mødet mellem materiale og form, går op i en højere enhed og får en energi og kraft, som jeg er ret pjattet med.

2 slags materiale, 2 farver, 2 størrelser… 2 priser!

2 slags materiale, 2 farver, 2 størrelser… 2 priser!

Julestjernerne bliver lavet i samarbejde med Kriminalforsorgen ved Nyborg Statsfængsel. Så udover at jeg bidrager til at holde de indsatte beskæftiget, så køber jeg et smukt designerprodukt af genbrugsmaterialer, når jeg køber én af stjernerne fra We:Re. Det må give pluspoint på karmakontoen her op til jul!

Jeg skylder at sige af stjernen også laves i 2 forskellige materialer og den jeg gerne vil have er i lastbilpressening. Der er lavet i både hvid og sort og 2 størrelser. Rygtet går at der kun er få tilbage, så enten skal man flyve til tasterne og købe varianten i webshoppen, eller også skal man stikke hovedet ind til Cille på julemarkedet i Ridehuset, Århus meget snart. Hun står der indtil d. 21. dec.

Pris fra kr. 100,-

Følg med i det sidste nye fra We:Re på Facebook.

Upcycling design fra We:Re

Upcycling design fra We:Re

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar