Mange bloggere bliver betalt for at skrive om brands og produkter - læs hvordan MoWe design forholder sig til det.
Århus, Badeværelse, Børn, DIY, Indretning, Interview, Køkken, Opskrifter, Soveværelse, Stue, Til dig

Om sponsorater og skjult reklame

Mange bloggere bliver betalt for at skrive om brands og produkter - læs hvordan MoWe design forholder sig til det.

Mange bloggere bliver betalt for at skrive om brands og produkter – læs hvordan MoWe design forholder sig til det.

Lad det være sagt med det samme: JEG SKRIVER KUN OM DET JEG SYNES ER FEDT!

Jeg kan sagtens finde på at sige nej til et sponsorat uanset om det drejer sig om konkurrencer eller vareprøvetests, hvis jeg ikke rigtig synes det passer til min profil.

Et sponsoreret indlæg vil altid være markeret med SPONSORERET INDLÆG et eller andet sted i indlægget, så man ikke er i tvivl om, at jeg har modtaget én eller anden form for kompensation for at skrive. Men lad mig understrege at jeg stadig ikke ville skrive om det, hvis ikke jeg synes det var fedt.

Modtager jeg noget til test, som ved test ikke falder i min smag, har jeg på ingen måder forpligtet mig til at skrive om produktet.

Jeg reklamerer gerne gratis for ting jeg synes godt om. Når jeg skriver at jeg reklamerer og dermed “blåstempler” noget, så er det fordi mange læsere bruger blogs til at lade sig inspirere samt vejledning til køb. Dem vil jeg gerne kunne møde på gaden, uden at have en følelse af at have snydt dem eller prakket dem noget på.

Derfor: Skriver jeg om det her på bloggen (uanset om det er sponsoreret eller ej, så kan jeg lide det!

Det kan godt svare sig at få bloggernes "blåstempling".

Det kan godt svare sig at få bloggernes “blåstempling”.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar