Kamiiu - smukke origamiinspirerede papirsophæng.
Tilbehør til bolig

Kamiiu – nordisk origami

Kamiiu - smukke origamiinspirerede papirsophæng.

Kamiiu – smukke origamiinspirerede papirsophæng.

Origami er super hot! Den inspirerer i den skandi-japanske trend til både beklædning og møbler. Derudover er origami en skarp kontrast til Nordic Noir-stilen. Med andre ord, så er origami perfekt i boligen pt.

Og Kamiiu med designeren Helene Voss Jørgensen, har skabt nogle fine 3D-ophæng, der går godt i tråd med tidens boligtrends. De er tydeligt inspireret af origami, men er nedtonet og dermed opnår de et mere nordisk udtryk, der understreges af bl.a. træperler og lædersnor. Kamiiu er inspireret af det japanske kami doru, der betyder papir kugle. Det er trukket lidt sammen, og dermed er det nye ord opstået; Kamiiu.

Snore, papirfarve og perler varierer fra produkt til produkt. Men farverne er oftest dæmpede og passer perfekt som hel års ophæng, men kan også nemt bruges som moderne julepynt. De kan hænge både enkeltvis og i en gruppe 3-5 stykker.

Jeg er forelsket i dem, og håber vi får mere at se til dem.

Priser fra kr. 69,-

Pt har odseanske Kamiiu ingen hjemmeside, men arbejder ud fra en Facebook-profil. Her kan man se de markeder, hun deltager i, samt bestille ophæng. Det er foreløbigt meget på hobbyplan at hun laver ophængene, men vi har alle set hvordan det kan gå med sådan nogle hobbyer… Pludselig griber de om sig!

Farverne er inspireret af den nordiske natur, og der er et hav af kombinationsmuligheder.

Farverne er inspireret af den nordiske natur, og der er et hav af kombinationsmuligheder.

Helene Voss Jørgensen er esigneren bag Kamiiu.

Helene Voss Jørgensen er esigneren bag Kamiiu.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar