Mr & Mrs- plakater som hovedgærde.
Indretning, Tilbehør til bolig

Hovedgærde

Mr & Mrs- plakater som hovedgærde.

Mr & Mrs- plakater som hovedgærde.

Bagvæggen bag sengen er ofte ret kedelig at se på. Mange har boksmadrasser og derfor ingen hovedgærde på deres seng. Jeg er ikke til en masse nips og pynt i soveværelset, men der må godt være noget der understreger sengen og rummets funktion; sengen, ro, sove…

Jeg har selv et par små illustrationer af en herre- og damefrisure, der indikere hans og hans side. Havde jeg ikke det kunne Karli Florences posters Mr og Mrs være et oplagt bud på en vægdekoration bag sengen i mit soveværelse.

De kan købes i hendes ETSY-shop og fås i flere størrelser. Pris fra kr. 197,-

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar