Tile Junkie: stickers til at pimpe køkkenfliser med.
Indretning, Tilbehør til bolig

Pimp flisen

Tile Junkie: stickers til at pimpe køkkenfliser med.

Tile Junkie: stickers til at pimpe køkkenfliser med.

Når nu man er enlig mor i en lejebolig med utroligt kedelige hvide fliser på væggen, så får man en idé. Eller det gjorde Tile Junkie i hvert fald. Og det er endt ud med foreløbigt 3 boxsæt med stickers man kan sætte på fliser i køkken eller på badeværelset.

Alle boxsæt er i sort/hvid, så de er nemme at interegrere med en standard vægflise (har ofte et mål på ca 15×15 cm). Flere stickers er lavet i samarbejde med designere Ruth Crone Foster.

Den kraftige folie, som stickersne er lavet af er nemme at påføre på fliserne og de gør rummet lidt sjovere. Nu kunne man tænke at det var sådan lidt børneagtigt at smide klistermærker på fliserne, men det er slet ikke det udtryk man ender op med. Man kan vælge at sætte dem samlet i en collage eller man kan dele dem ud over flere fliser. Udover de er nemme at sætte op, så er de også nemme at tage ned uden at ødelægge fliserne.

Hvert boxsæt koster kr. 329,-

Hjemmesiden er endnu ikke helt oppe at køre, men Tile Junkie er blevet en del af den nyåbnede butik/showroom i Odense under navnet Idé Junkie. Her har de fået besøg af flere designere, bl.a. Oh Deer og Starstruck Concrete, der sælger deres ting fra lokalerne i Overgade. Men man kan følge med på Tile Junkies facebookside, hvor det offentliggøres så snart den egentlige side er klar til at gå i luften. Kan du ikke vente med at købe, kan du kontakte Tile Junkie og få tilsendt.

Snart skulle deogså gerne være i handlen hos 1000Ting  og Mint i Århus.

Tile Junkie: stickers til at pimpe badeværelsesfliser med.

Tile Junkie: stickers til at pimpe badeværelsesfliser med.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar