Tusindfrydlampen i sit rette element.
Århus, Tilbehør til bolig

Lamper fra Yndlingsting

Tusindfrydlampen i sit rette element.

Tusindfrydlampen i sit rette element.

Har du set de smukke lamper fra Yndlingsting? En tynd finer, der bukkes og vrides til et flot mønster.

Finéeren er så tynd at når man sætter en pære i lampen, vil træet årer træde tydeligere frem. Jeg synes det er helt utroligt smukke! Både den store blomsterformede lampe Tusindfryd, og de små klokkeformede Lillebror står højt på min ønskeseddel!

Det hele startede med at Nele flyttede fra Tyskland til Danmark for at studere. Så kom der en kæreste ind i billedet og senere en utroligt stor lejlighed, der ikke helt var penge til at indrette. Det fik Nele til at tænke i kreative retninger og dermed var den første lampe født. Det er siden blevet til en hel familie.

Designeren bag Yndlingsting, Nele Sienknecht.

Designeren bag Yndlingsting, Nele Sienknecht.

Det er vigtigt for Nele at Yndlingsting står for bæredygtighed og hun vægter derfor højt at købe produkter og materialer lokalt. Generelt er naturen tænkt meget ind i fremstillingen. Der er brugt bivoks i overfladebehandlingen af finéeren og fatningen er lavet af porcelæn. Det giver ydermere den fordel at fatningen kan tåle højere varme end, hvis den var lavet af plastik. Man kan vælge mellem flere farver ledning og på den måde, kan man næsten få en uniklampe – jo jo, den er jo unik i den forstand at der ikke er to stykker finér der er ens

Lamperne kan naturligvis købes på Yndlingstings egen hjemmeside, men pt har Mint i Århus nogle af lamperne hængende.

Pris fra kr. 1695,-

Yndlingsting: Lillebror.

Yndlingsting: Lillebror.

Tusindfryd, som den ser ud indendøre.

Tusindfryd, som den ser ud indendøre.

Stor klokkeformet pendel, farvevariant Naturnyder. Filtkanten kan væges i flere farver.

Stor klokkeformet pendel, farvevariant Naturnyder. Filtkanten kan væges i flere farver.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar