Blade tegnet med Poscatusch på vinduet.
DIY, Indretning

DIY: Posca tusch

Blade tegnet med Poscatusch på vinduet.

Blade tegnet med Poscatusch på vinduet.

Jeg har været i gang med at lege med min nye Posca-tusch herhjemme. Først blev det vinduet, der fik malet efterårsblade på ruden. Jeg brugte en 8 mm hvid. Med samme tusch fortsatte jeg til bogskabene, hvor jeg fik understreget biblioteksstemningen ved at skrive den alfabetiske opdeling af hylderne. Jeg skrev uden på glaslågen. Jeg har så stor en bogsamling at jeg har dem inddelt i danske og udenlandske forfattere, og som regel kan jeg godt selv overskue hvor bøgerne hører hjemme på de enkelte hylder. Men jeg synes selv det var en sjov idé, da jeg tit låner mine bøger ud til venner og familie.

Tuscherne kan bl.a. købes hos CC Hobby. De fås i flere farver og tykkelser.

Pris fra kr. 24,-

Et bibliotek derhjemme - hyldernes alfabetiske opdeling er nu tydeligere for evt. lånere.

Et bibliotek derhjemme – hyldernes alfabetiske opdeling er nu tydeligere for evt. lånere.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar