Thorning Astrup halskæde.
Århus, Til dig

Betonsmykker

Thorning Astrup halskæde.

Thorning Astrup halskæde.

Beton og smykker er normalt ikke noget der hører sammen i samme sætning, men hos Thorning Astrup gør det. Min første tanke var at betonen var ru og knap så rar at røre ved. Men det var stik modsat. Helt klart, ja næsten blødt i overfladen, at røre ved.

Og så har smykkerne finesse og fokus på den lille skæve detalje, jeg ikke kan stå for. F.eks. det firkantede vedhæng, hvor det ene hjørne er et stykke bambus der er sat ind.

Smykkerne kan understrege et mere råt look eller give noget kant til “den pæne pige” via materialevalget, den rå beton. Formerne er geometriske og der er et bevidst fravalg af farver. Det er med andre ord et smykke, man kan bruge nu, men også på længere sigt.

Det er Thorning Astrups første smykkekollektion, og jeg fik en snak med dem på Finders Keepers. De var dybt passionerede omkring deres produktion og designs. De har brugt lang tid på at finde frem til den helt rigtige konsistens af betonen samt montering af bambus, stem mm. Og så har de gennemtestet det, så de kan stå 100% inde for kvaliteten.

Pris fra kr. 399,-

Beton og bambus - det giver så meget mening!

Beton og bambus – det giver så meget mening!

Øreringe fra Thorning Astrup.

Øreringe fra Thorning Astrup.

Kollektionen spænder over halskæder, ringe, øreringe mm.

Kollektionen spænder over halskæder, ringe, øreringe mm.

Halskæde fra Thorning Astrup.

Halskæde fra Thorning Astrup.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar