Indretning, Tilbehør til bolig

Om at starte forfra

MoWe er sammensat af forbogstaverne i mit navn; Monica Weidemann

MoWe er sammensat af forbogstaverne i mit navn; Monica Weidemann

Og om at skabe nye drømme og ikke mindst leve det ud.

For det er nemlig ikke mere end et øjeblik siden jeg sagde farvel til mit højt elskede firma; LivingSweetLiving. Forandringer var påkrævet og jeg sprang ud på dybt vand. Ingen løn, ingen kollega, ingen faste arbejdstider… bare mig.

“Du er modig”, hører jeg tit. Føler jeg mig modig? Ikke rigtigt. Uro i maven, ja, men aller mest en følelse af at dette var et skridt der måtte tages og det nye farvand var et, jeg måtte sejle på.

Hvad skal jeg så? Jeg skal skrive. Og jeg skal skabe. Skabe nogle af de produkter, der har rodet rundt i baghovedet på mig de seneste år, og som jeg simpelthen bliver nødt til at prøve at lave. Om de kan sælge? Har ingen anelse, men hele pointen med dette projekt er at det er et ego-projekt, som jeg bliver nødt til at prøve. Ellers vil jeg altid fortryde at jeg ikke fik det gjort.

Produkterne vil jeg løbende vise, men jeg vil også skrive om de ting der inspirerer mig. Og nogle dage er det en person, en anden en detalje på et produkt, en tredje er det en historie om et produkts tilblivelse, den fjerde en madopskrift, mine børn, noget jeg har læst eller… Men når jeg skriver er det om livsstilsprodukter og design til boligen. De rammer vi kalder et hjem og som er super vigtige at få indrettet, så de afspejler de mennesker, der bor der, og at de føler sig hjemme. (Se der er faktisk flere, end du tror, der ikke har den følelse når de træder over dørtrinet på der matrikel).

Og hvad er mine kompetencer? Tjah… Jeg har en uddannelse fra Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet, har arbejdet en del år hos Bolia og har sammen med en veninde startet bloggen og webshop LivingSweetLiving.

Nu er jeg her og jeg tager gerne imod inputs eller spørgsmål vedrørende indlæg, indretning, boligdesign, trends i boligen, egne produkter, som løbende vil blive vist mm.

Hav en dejlig dag!

Monica

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar