Tilbehør til bolig

Moderne bornholmerure

Mølgaard og Marcussens smukke bornholmerure i keramik.

Mølgaard og Marcussens smukke bornholmerure i keramik.

Et par gange i løbet af de sidste uger er jeg stødt på personerne i mit netværk på Facebook, der har liket en side med nogle ure. Det blev jeg lige nødt til at se nærmere på.

Det viste sig at være en lille nystartet designduo fra Bornholm; Mølgaard og Marcussen. De blev færdige på Glas og Keramikskolen på Bornholm i 2009. Så det lå vist i kortene at de skulle være selvstændige… Nu er de så startet d. 1. sep. i år sammen og den første tid har været fyldt med travlhed og efter deres eget udsagn været “…overvældende godt”.

Lige nu har de sat de første 50 ure til salg til halv pris som et starttilbud. Der skulle stadig være nogle stykker tilbage, så tænk ikke for længe over det, hvis du ligesom jeg synes de er meget smukke. De fås som vist med 2 mønstre og så er det muligt at variere farverne på viserne.

Foreløbigt er deres eneste hjemmeside på Facebook, men der bliver arbejdet på at få hjemmeside i gang samt at få produceret alle urene der er bestilt. Derudover er der flere designs i støbeskeen, så de har med andre og egne ord, sindsygt travlt. Der er naturligvis også muligheden for at kigge i det tempofyldte værksted i Rønne, hvis du alligevel skulle være på disse kanter.

Urene laves pt kun i hvid, men så kan man vælge farvede visere. Man overvejer at producere dem i pastelfarver med tiden… De måler ca 20 cm i diameter.

Normalpris kr. 1200,- De hurtige kan lige nu købe dem til kr. 600,- En absolut skarp pris for et produkt, der laves i hånden.

Mulige kommende farver?

Mulige kommende farver?

Ure til tørre i den bornholmske septembersol.

Ure til tørre i den bornholmske septembersol.

Billedet er fra en yderst tilfreds kunde, men man fornemmer lidt bedre størrelsen her.

Billedet er fra en yderst tilfreds kunde, men man fornemmer lidt bedre størrelsen her end på de andre billeder.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Tiden går hos Mølgaard & Marcussen | mowedesign 2. november 2016 at 5:49

    […] nogen lunde lød overskriften på et indlæg for et par år siden da jeg skrev om det nyåbnede keramikværksted på Bornhold; Mølgaard & Marcussen. Deres ure […]

  • Skriv en kommentar