Århus, Tilbehør til bolig

Lækre Lærke Langballe på FINDERSKEEPERS

Nyt design far Lærke Langballe.

Nyt design far Lærke Langballe.

Lærke Langballe har igen arbejdet med sit tema og udviklet sine designs. Denne gang er det astronaut-vaserne, der har fået storesøstre i form af orteputter/krukker med samme tema som vaserne, men med lidt mere farve.

Man glemmer næsten helt at se på planten, når de er i de sjove og smukke krukker.

Man glemmer næsten helt at se på planten, når de er i de sjove og smukke krukker.

Derudover har hun alt sine flotte fade og skåle med dyr. Skålene har også fået lidt mere farve end tidligere, og det klæder dem rigtig godt. Alt er unika, så har man forelsket sig i nogle af hendes ting, skal man sørge for at få det købt med det samme.

Firkantede skåle med dyr - er oplagte til smykker eller som din helt egen personlige slikskål.

Firkantede skåle med dyr – er oplagte til smykker eller som din helt egen personlige slikskål.

Lærke er én af de rutinerede markedsdeltagere, der er med på denne udgave af FINDERSKEEPERS. Jeg bliver altid glad når jeg ser hendes røde krøller danse rundt om hendes hoved og så smiler hun næsten hele tiden.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar