Århus, Børn, Stue, Uderummet

Dagen står på We:Re

We:Re rygsæk fås i mange farver og med masser af god samvittighed.

We:Re rygsæk fås i mange farver og med masser af god samvittighed.

I dag står den på We:Re. Jeg fik i foråret den skønneste shopper taske i gennemsigtigt plast. Den er helt utroligt praktisk når man som jeg propper min taske og altid har svært ved at finde tingene. Fordi: 1) jeg kan se indeholdet i tasken fra alle vinkler. 2) den gennemsigtige taske giver mig en smule pli, så jeg lægger alle mine småting i mindre tasker (kosmetiskpungsstørrelse).

Og så er der en kæmpefin historie bag de skønne designs: det er genbrug! Tal lige om miljøvenligt, genbrugsdesign, up cycling, recycling og alle de andre flotte ord, som er oppe i tiden.

Taskerne er indbegrabet af når skrald er cool! De indsamler telte og underlag på festivaller, reklamebannere, lastbilspresenning o.lign. Det bliver skrubbet og skuret og vasket så man igen har lyst til at kendes ved materialerne og så bliver det klippet op og syet om til designs (primært tasker) som alle er helt unikke. De kan nok ligne hinanden, fordi de er syet af samme telt, men syninger kan sidde anderledes fra taske til taske.

Gamle telte på SMUKfest får et nyt liv i tasker hos We:Re.

Gamle telte på SMUKfest får et nyt liv i tasker hos We:Re.

We:Re ejes af Cille Hjort, og hun er god til at lave samarbejder med firmaer ala SMUKfest. Men det er også muligt at købe hendes tasker via hjemmesiden. Her finder du også puder (lavet af reklamebanner), kurve til opbevaring mm.

Priserne er på ingen måder urimelige taget arbejdsprocessen i betragtning. Skulle man have en shopper tilsvarende min koster den kr. 399,-

Vælg en personlig og unik taske hos We:Re.

Vælg en personlig og unik taske hos We:Re.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar